Nieuws

Nieuws

Vakantie appartement in de steigers | La Vila Joiosa, Alicante

Binnenkort bieden we jullie ook een tweede vakantie verblijf aan in Spanje. Meerbepaald in het pittoreske dorpje “La Vila Joiosa” aan de Costa Blanca.

La Vila Joiosa is een plaats met 30.000 inwoners. Je kan er genieten van een heerlijke wandeling op de wandelpromenade van 4 km langs de vele gekleurde huisjes. Daarnaast bieden de bergen en de kustlijn je eveneens unieke wandelingen in de ongerepte natuur, of naar de verschillende baaien. Er is elke dag wel iets te doen om van je vakantie te genieten met volle teugen.

Of je nu houdt van intensief sporten, of rustig kuieren, “La Vila Joiosa” is de escape button voor iedereen. De fiets toerist kan met een elektrische stadsfiets naar de omliggende bergdorpjes, de waterrat kan kayakken vanuit de vissershaven langs de kustweg. Surfen? Skydiving? Wat had je gedacht? Uiteraard behoren die ook tot de mogelijkheden. Hier ga je je niet vervelen.

Benieuwd hoe het er aan toe gaat op de werf? Neem even de tijd om onderstaande beelden te bekijken.

P.S. Bouwen en planning, altijd een moeilijke opgave. We vermoeden dat we dit appartement te huur zullen aanbieden vanaf de zomer van 2020.